Har du hört talas om den här butiken förut?

Hej och välkommen till ett nytt inlägg, en ny vecka och en ny månad. I slutet av förra veckan var jag nere i Skåne hos mina föräldrar och hälsade på och hittade en ny dambutik i Helsingborg som jag verkligen tyckte om och vill berätta lite mer om för er.

Eftersom mina föräldrar bor i Skåne brukar jag vara där med jämna mellanrum, det var även där jag växte upp så jag har sett det mesta som finns där. Dock upptäckte jag en ny butik i helgen som jag blev förälskad i, den heter Vinimode och erbjuder det mesta inom damkläder. Jag hittade mycket nya kläder som jag tyckte om, vilket var perfekt för en uppdatering av garderoben inför våren och sommaren. De som jobbade i denna dambutik i Helsingborg var otroligt trevliga och serviceinriktade, under mitt besök hjälpte de mig att hitta kläder som passade min stil och min kroppsform för att jag skulle kunna gå därifrån med nya kläder. Deras största fokus låg inte på att sälja så mycket som möjligt utan det låg på att jag som kund skulle kunna gå därifrån med kläder som jag verkligen tyckte om. Det är sällan man får så bra hjälp och service i klädbutiker, jag har i alla fall näst intill aldrig fått så bra service som jag fick i denna dambutik i Helsingborg. Om du bor i Skåne eller har vägarna förbi vill jag verkligen uppmana dig att besöka Vinimode för att se vad de har att erbjuda just dig, jag kommer definitivt besöka dem nästa gång jag är i Skåne på besök igen.