Vägledning av ett medium i Lund

Hej och hallå på er alla och välkomna in till bloggen vetja! Jag har en kollega som jag arbetar tätt tillsammans med på nätterna på sjukhuset. Vi trivs bra med varandra och tur är väl det för det är ju bara hon och jag som arbetar ihop, tio nätter i månaden. Vi träffas även lite på fritiden och i förra veckan besökte vi ett medium för att få vägledning i Lund. Vi har pratat om detta länge, att vi ville besöka ett medium, för både jag och min kollega är helt övertygade om att det finns en annan dimension, låt oss kalla den andra sidan, och att det är fullt möjligt att komma i kontakt med dem som vandrat över regnbågsbron. För vi har en kropp som dör men själen lever vidare, och eftersom inte vem som helst har gåvan att kunna tala med dessa själar så krävs det att man vänder sig till ett medium. Jag har upplevt en närvaro efter att min mamma dog, hon har besökt mig ett par gånger tidigt på morgonen och hållit om mig och smekt mig över kinden. Sista gången hade hon även med en älskad hund som vi hade när jag var barn, så även djuren har själar och lever vidare på andra sidan. Hur det nu är så har jag möjligtvis en medial förmåga, men den har jag inte utvecklat så jag behöver ett medium för att kunna prata närmare med dem som finns på andra sidan. Jag och min kollega fick verkligen ut någonting av denna vägledning i Lund, och vill ni komma i kontakt med ett medium så vet jag att Anna Medium i Skåne är ett medium som ni förmodligen skulle tycka om att vända er till.